Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 | 15:39

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί είναι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σε μια σειρά  βίντεο στα οποία αναδεικνύεται η βαρβαρότητα και ο σκοταδισμός που επικρατεί στις περιοχές που ελέγχει το λεγόμενο «Ισλαμικό Χαλιφάτο», φαίνεται ο τρόμος κάτω από τον οποίο ζουν οι άνθρωποι στις περιοχές αυτές.

Όχι μόνο οι χριστιανοί οι οποίοι έχουν πληρώσει υψηλό φόρο αίματος αλλά και οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι που θέλοντας και μη, ακολουθούν τους νόμους της Σαρίας όπως την ερμηνεύουν οι μαυροφορεμένοι «μαχητές του Θεού» όπως αυτοαποκαλούνται.

Το βίντεο αυτό είναι μοιρασμένο σε πέντε μέρη. Είναι παραγωγή του VICE το οποίο κατόρθωσε μπει στην πόλη Ράκκα της Συρίας και να συνομιλήσει με πολλούς από τους τζιχαντιστές.

Το προβάλλουμε ώστε να γνωρίσουν όλοι την κατάσταση, να γνωρίσουμε τους λόγους για τους οποίες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους αλλά και να ενημερωθούμε για το τι ακριβώς σημαίνει τζιχαντιστές!

Η γλώσσα είναι τα αγγλικά αλλά υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε από τις ρυθμίσεις του βιντεο σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ