Τα κεντρικά γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, στο προάστιο Newtown του Σύδνεϋ, επισκέφθηκε χθες Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος.

Ο κ. Μακάριος συνομίλησε εγκάρδια με τον Διευθυντή, κ. Στέλιο Μαγδαλόπουλο, με τα στελέχη και με το προσωπικό του Κέντρου, και απηύθυνε σε όλους θερμές ευχαριστίες για την αφοσίωση την οποία επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση του θεάρεστου έργου τους. «Πραγματικά, το να βρεις ανθρώπους που να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και να το κάνουν με την καρδιά τους, είναι κάτι όχι εύκολο», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσφοράς του Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, δηλώνοντάς τους χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος και τυχερός που σας έχω. Και επίσης αισθάνομαι πολύ ασφαλής, γιατί ξέρω ότι το έργο που κάνετε, το κάνετε σωστά».

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος διαβεβαίωσε τα στελέχη και το προσωπικό του Κέντρου ότι είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Θεού και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να εργάζονται με την ίδια ζέση, για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά προς του ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Archbishop Makarios visited the central offices of the Greek Welfare Centre in Sydney

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, επισκεπτόμενος τα κεντρικά γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, στο Newtown του Σύδνεϋ, εκδήλωσε την ικανοποίησή του για το θεάρεστο έργο που επιτελείται από τον Οργανισμό.On Thursday 21st May, His Eminence Archbishop Makarios visited the central offices of the Greek Welfare Centre in Newtown, Sydney.

Δημοσιεύτηκε από Greek Orthodox Archdiocese of Australia στις Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: