Ανταποκρινόμενοι στις δραματικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει στους συνανθρώπους μας η τρέχουσα παγκόσμια κρίση του Κορονοϊου (COVID-19), κυρίως σε αυτούς που έχασαν τις δουλειές τους και τους μισθούς τους, καθώς και στους αλλοδαπούς και ομογενείς φοιτητές, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας σε συνεργασία με Κοινοτικές Οργανώσεις και μεμονωμένα πρόσωπα, ξεκινά στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια NORTHCOTE, νέο πρόγραμμα κοινωνικής ανακούφισης, το COVID-19 COMMUNITY RELIEF.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που θα φέρει ανακούφιση στις οικογένειες και στα άτομα που σήμερα αγωνίζονται να αποκτήσουν τα ελάχιστα για την επιβίωσή τους.

Τη νέα αυτή κοινωνική δομή θα διευθύνει και θα επιβλέπει ο αρχιμανδρίτης Ευμένιος Βασιλόπουλος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Νorthcote.

Ως εκ τούτου, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου καλούμετους συμπολίτες μας και όλες τις επιχειρήσεις που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την ενώτικη πρωτοβουλία να συνεισφέρουν προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, προϊόντα καθαριότητος και υγιεινής.

Οι ακόλουθες Ενορίες αποτελούν Κέντρα συλλογής και διανομής για το σκοπό αυτό:

1. Αρχιεπισκοπικός Ναός Περιφέριας Νορθ-Κοουτ – Ιερά Μονή ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ 7 Hartington Street, Northcote, VIC

2. Ενορία Αγίας Παρασκευής – 22 Marsden Crescent, St Albans

3. Ενορία Υπαπαντής του Κυρίου – 23-29 Victoria Street, COBURG

4. Ενορία Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος – 45 Poplar St Thomastown 

Η οικονομική συνεισφορά μέσω τραπέζης μπορεί επίσης να γίνει στον ακόλουθο λογαριασμό:

Account Name: Greek Orthodox Archdiocese of Australia Consolidated Trust – Northcote District.

BSB: 082 135

Account Number: 42128 9455

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος ευχαριστούν εκ των προτέρων για τις προσπάθειές σας, την υποστήριξή σας και τις προσευχές σας προς αυτήν την κοινή πρωτοβουλία της έμπρακτης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: