Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 | 7:27

Αρχιεπισκοπή Αθηνών και «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» μετέδωσαν το μήνυμα της ελπίδας και της χαράς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Tο χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως μετέφεραν σήμερα οι συνεργάτες του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και του Γενικού Φιλοπτώχου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά την τελετή της πρώτης Ανάστασης μοίρασαν σε όλους κόκκινα αυγά και κουλούρια στον κόσμο που βιώνει τον αιφνιδιασμό και την ανησυχία που έφερε η οδυνηρή πανδημία.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, ευχήθηκε Καλή Ανάσταση λέγοντας πως «Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι ζούνε ένα διαφορετικό Πάσχα από τα άλλα, ωστόσο επειδή το μήνυμα της Αναστάσεως είναι το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της χαράς, το μήνυμα της ζωής, όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από αυτό ακριβώς. Είναι και αυτή μια δοκιμασία η οποία θα περάσει».

Ο Διευθυντής Γενικού Φιλοπτώχου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βασίλειος Χαβάτζας τόνισε «Θέλω να πω σε όλους εκείνους που στεναχωριούνται σήμερα ότι αυτό δεν γίνεται για κάποιο άλλο λόγο παρά μόνο από την αγάπη σε όλους τους ανθρώπους, για να προστατέψουμε ο ένας την υγεία του άλλου».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας επισήμανε ότι «Σήμερα, που περιμένουμε να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να προσφέρουμε μια μικρή χαρά μοιράζοντας κόκκινα αυγά και μεταφέροντας τις ευχές του Αρχιεπισκόπου αλλά και όλων των ανθρώπων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για Καλό Πάσχα».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χρήστος Μπόνης – Eurokinissi

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ