Μια νέα μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας προσέφερε στην Τοπική Εκκλησία η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, ενόψει του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμ. Εφραίμ, παρελήφθησαν τρόφιμα συνολικού βάρους 11 περίπου τόνων, τα οποία, διά του Κέντρου Συμπαραστάσεως Οικογενείας, θα διοχετευτούν σε 700 άπορες οικογένειες της περιοχής τις παραμονής του Πάσχα.

Η Τοπική Εκκλησία και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ευχαριστούν ευγνωμόνως την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, γιατί, για πολλοστή φορά, έρχεται αρωγός και στέκεται αλληλέγγυα στο έργο της κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή μεγάλης ανέχειας, λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης.

Πηγή: taxydromos.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info