Αξιωματικοί της Ομάδας Ζ επισκέπτονται το Άγιον Όρος

Με τις Ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ομάδα τριάντα (30) Αξιωματικών της «Ομάδας Ζ» της Ελληνικής Αστυνομίας θα επισκεφθεί τις Ιερές Μονές Ξενοφώντος, Ξηροποτάμου, Βατοπαιδίου και Ιβήρων του Αγίου Όρους από 25 έως και 28 Μαΐου 2015.

Της ομάδας των Αξιωματικών θα ηγηθεί, σύμφωνα με την επιθυμία του Διοικητού της Διευθύνσεως της Άμεσης Δράσης Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξιάρχου κ. Βασιλείου Τζίγκου και μετά από σχετική έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, Γραμματεύς του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κατά την παραμονή της Ομάδος των Αξιωματικών στο Άγιον Όρος προβλέπεται συνάντηση με τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους στις Καρυές (Τρίτη 26 Μαΐου 2015), καθώς και άλλες εκκλησιαστικές και λοιπές συναντήσεις.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV