Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 | 21:40

Ανανεώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ Αρχιεπισκοπής και Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

“Ανανεώνουμε τη θητεία για να κάνουμε έργο αγάπης”, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, μετά την υπογραφή συνεργασίας με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων που έγινε πριν από λιγο στην Αρχιεπισκοπή.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να βοηθάει η ΠΕΦ, με τις όποιες δυνάμεις τις, ευπαθείς ομάδες των Ελλήνων, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την άριστη συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο της Αρχιεπισκοπής.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πασης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος υπόγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων.

Ο πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων, με το συμβούλιο της ΠΕΦ, υπέγραψαν την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα έτη με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η ΠΕΦ στηρίζει εμπράκτως τις δραστηριότητες του ΓΦΤ και έχει άριστη συνεργασία με τον διευθυντή του ΓΦΤ π. Βασίλειο Χαβάτζα.

Με τη νέα τριετή συνεργασία, θα υπάρξει πλήρης στήριξη τόσο του κεντρικού φαρμακείου του Γενικού Φιλοπτώχου στο κέντρο της Αθήνας όσο και του φαρμακείου στο Χαλάνδρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ