Ελλάδα

Αναλώσιμα δώρισε στο Νοσοκομείο της Γουμένισσας η τοπική Μητρόπολη

Επίσκεψη ενημέρωσης σε επίπεδο κατεπείγουσας συνεργασίας με άμεσο κοινωνικό αντίκρισμα είχαν σήμερα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ. Δημήτριο ο ελλόγιμος (αν.) Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Στυλιανός Βαμβίνης και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής κ. Νικόλαος Καπουτζής.

Με δεδομένες τις δυσαναπλήρωτες πλέον ανάγκες λειτουργίας, ο Μητροπολίτης πρόθυμα και άμεσα προσέφερε όλη την ποσότητα από επιδέσμους, αποστειρωμένα γάντια, επιθέματα και άλλο υγειονομικό υλικό, που κατόρθωσε να διασφαλίσει η Μητρόπολη από την ενορία του Βούπερταλ Γερμανίας. Επρόκειτο για πολύτιμο αντίδωρο φιλοτίμων εκεί μεταναστών ενοριτών, με επικεφαλής την δραστήρια νοσηλεύτρια Γεωργία Μανφρέντι, για την εκ νέου μηνιαία ποιμαντική προσφορά του εφημερίου μας π. Εμμανουήλ Λεβαντή την καλοκαιρινή περίοδο.

Ανταποδίδοντες την εκατέρωθεν θυσία Μητροπόλεως-Κληρικού, σε μια περίοδο με αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, συγκέντρωσαν κι εκείνοι αυτό το υγειονομικό υλικό και το απέστειλαν μέσω του κληρικού για τη συνοριακή Μητρόπολή μας.

Πιστεύουμε ότι ο αυθορμητισμός, η φιλοτιμία και η λεβεντιά θα εμπνεύσουν και άλλους συνδρομητές, για να συνεχίσει να λειτουργεί το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ.Γουμένισσας και να εξυπηρετείται ιατρικά και νοσηλευτικά ο κόσμος μας.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Στις εκδηλώσεις της Εστίας Θεολόγων Χάλκης ο μητροπολίτης Βρυούλων

Γραφείο Ρεπορτάζ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Το μεγάλο «όπλο» στα χέρια των Χριστιανών είναι η προσευχή του ενός για τον άλλον»

Εκκλησία της Ελλάδος

O Ηγούμενος της Μονής Σταυρονικήτα στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου

Αναδημοσίευση

Ο «Χρυσός Αριστοτέλης» στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας- Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Γραφείο Ρεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο «Γυναίκες στη σκιά της βίας: Η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών»

Εκκλησία της Ελλάδος

Λείψανα των αγίων Θεοπατόρων από την Κύπρο στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης

Σοφία Καρεκλά