Το Ορθόδοξο Αντιοχειανό Κέντρο Ενημερώσεως υπογραμμίζει ότι οι απόψεις που διαδίδονται στα ξένα Μέσα Ενημερώσεως σχετικά με τη θέση του Πατριαρχείου Αντιοχείας σε ό,τι αφορά Πανορθόδοξα ζητήματα, γενικά, και ειδικότερα το θέμα της Ουκρανίας με τις επιπτώσεις του, αποτελούν προσωπικές απόψεις όσων τις διατυπώνουν και όχι της Εκκλησίας της Αντιοχείας.

Επίσης υπενθυμίζει ότι οποιαδήποτε δήλωση, η οποία δεν εκδίδεται από το Κέντρο Ενημερώσεως, δεν εκπροσωπεί ούτε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας ούτε την Ιερά Σύνοδο και ως εκ τούτου καμία σχέση δεν έχει με τις θέσεις της Εκκλησίας της Αντιοχείας, ειδικά όταν τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν υψηλά εκκλησιαστικά πρόσωπα.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: