Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 | 1:55

Ανακοίνωση εγγραφών για το ΠΜΣ της Μητροπόλεως Κηφισίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας για την επιμόρφωση του Ιερού Κλήρου, καθώς και των λοιπών χριστιανών ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος υπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας, για τη δημιουργία «Κέντρου Μάθησης» στην Αττική, με το Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού παραχώρησε αίθουσες στο Πνευματικό, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Δήμου Μεταμορφώσης (οδός Χλόης καί Ὀδυσσέως), για τη λειτουργία του Κέντρου Μάθησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το οποίο θα εξυπηρετεί τις Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ) του εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού Προγράμματος Θεολογίας και τις συναντήσεις των φοιτητών τού συμβατικής φύσεως Διδακτορικού Προγράμματος Θεολογίας με τους επιβλέποντες Καθηγητές.

Η Συμφωνία αυτή θέτει το πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και προβλέπει ενέργειες και δραστηριότητες για την ανάπτυξη και διοργάνωση μαθημάτων τόσο συμβατικής φύσεως, όσο και εξ αποστάσεως (Distance Learning), ανάπτυξη ή/και συνδιοργάνωση Προγραμμάτων «Δια Bίου Μάθησης» και γενικότερα διοργάνωση κοινών επιστημονικών δραστηριοτήτων, Ημερίδων και Συνάξεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο μεταπτυχιακό προγράμμα έχουν όσοι κατέχουν Πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους από τους αρμοδίους κρατικούς φορείς. Στο δε διδακτορικό προγράμμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι: α) είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος στη θεολογία και β) όσοι είναι κάτοχοι οποιουδήποτε μεταπτυχιακού διπλώματος και ταυτόχρονα έχουν θεολογική πανεπιστημιακή κατάρτιση προπτυχιακού επιπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Προγραμμάτων, η οποία εδρεύει στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη 32, Κηφισιά, και στα τηλέφωνα 210 8084884 (εσωτ. 9), 697 4528156, email: gram-master@imkifissias.gr. Υπεύθυνος Γραμματείας: Πρωτ. Γεώργιος Σταθόπουλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ