Με Αναστάσιμη χαρά και μεγαλοπρέπεια, τελέστηκε στην Ι.Μ.Μ.Μετεώρου η Ι.Αγρυπνία επί τη εορτή των Αγίων Κτιτόρων Αθανασίου και Ιωάσαφ.

Στην πανηγυρική, λαμπρή, κατανυκτική και υπερκόσμια ατμόσφαιρα με το φώς των κεριών να φωτίζει ψυχές και Αγίους, συνάχθηκαν να συνεορτάσουν πλήθος ιερέων και ιερομονάχων όπως, αντιπροσωπεία πατέρων της Ι.Μ. Δούσικου, ο γ. Χρυσόστομος από το κελί Τιμίου Προδρόμου Αγίου ‘Ορους με τη συνοδεία του, αντιπροσωπεία πατέρων της Ι.Μ.Βαρλαάμ, ο γ.Δομέτιος ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ. Τριάδος, ο γ. Μακάριος ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ. Νικολάου Σιαμάδων. ο. γ. Δωρόθεος ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ Γεωργίου Αύρας και πολλοί ιερείς της Μητροπόλεως Σταγών & Μετεώρων.

Ιδιαιτέρως τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή των Αγίων, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιος και ο, προσκεκλημένος του σεπτού Ποιμενάρχου Μητροπολίτη Σταγών κ. Θεοκλήτου, Σεβασμιώτατος Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος προεξήρχε κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Δείτε εδω πλουσιο φωτογραφικό άλμπουμ

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: