Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Σχολής του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ακαδημίας Αθηνών.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, πλαισιούμενος από τον π. Ηλία Δροσινό, τον Πρωτοδιάκονο του Καθεδρικού Ναού των Αθηνών Ιερολογιώτατο π. Φραγκίσκο Λάβδα, τον υπεύθυνο του τμήματος Μουσικής του Ιδρύματος κ. Γεώργιο Δεμελή καθώς και από τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των τμημάτων Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής και Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Κωνσταντίνο Αγγελίδη, Χάρη Συμεωνίδη, Αναστάσιο Μεντάκη, Γεώργιο Χατζηχρόνογλου, Στέλλα Βαλάση, Αντώνη Καλιούρη, Ορέστη Μαυρόπουλο, Απόστολο Ντέτσικα, Γεώργιος Σμάνη, Κοσμά Γεωργίου, Ιωάννη Αθανασίου, Παναγιώτη Σιώτο και τον ενοριακών κατά τόπους σχολών Αρχιμ. Νικόδημο Καβαρνό, οι οποίες λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη του Ιδρύματος.

Ο πατήρ Ειρηναίος απηύθυνε τον χαιρετισμό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και του Πρωτοσυγκέλλου, τις ευχές για καλή και Ευλογημένη Χρονιά και στη συνέχεια μαζί με τους πατέρες επέδωσε τα πτυχία, τα διπλώματα και τους επαίνους στους 36 επιτυχόντες των εξετάσεων Ιουνίου 2016.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: