Τον Αγιασμό της έναρξης της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου τέλεσε την Δευτέρα 2/7 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στην περίοδο αυτή, που ονομάστηκε «Παναγία των πάντων χαρά», συμμετέχουν 104 κορίτσια, που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄ ,Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, υπό την αρχηγία του π. Βασιλείου Αδάμ, με υπαρχηγό την Πρεσβυτέρα Μαρία Σωτηροπούλου – Λουλουδάκη.

Στην σύντομη ομιλία του προς τις κατασκηνώτριες ο κ. Ιγνάτιος τόνισε ότι «τις επόμενες ημέρες το πρόσωπο της Παναγίας θα κυριαρχεί στην ζωή σας, η οποία είναι το δώρο μας στον Χριστό…». Ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε στα παιδιά τα χαρίσματα της Παναγίας, όπως η ελευθερία, η υπακοή στο θέλημα του Θεού, η χαρά, η προσευχή.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη της κατασκήνωσης για την προσφορά τους στα παιδιά μας και ευχήθηκα στα παιδιά να απολαύσουν τις υπέροχες κατασκηνωτικές εμπειρίες.

Η 2η κατασκηνωτική περίοδος στον Άγιο Λαυρέντιο θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 9/7.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info