Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή έγινε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018 η γιορτή λήξης του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας “ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ” στον προαύλιο χώρο του σταθμού.

Τα παιδιά καθοδηγούμενα από την διευθύντρια κ. Ελένη Μακρή και τις παιδαγωγούς τους παρουσίασαν μία εξαιρετική παράσταση με θέμα “Πόλεμος και ειρήνη”, στην οποία κατέδειξαν την ανάγκη με την αγάπη να έλθει η ειρήνη στις καρδιές όλων και την δύναμη της πίστης στον Θεό, η οποία απομακρύνει τις συγκρούσεις και τις διαμάχες. Η παιδικότητα, ο ενθουσιασμός, αλλά και η χαρά συγκίνησαν τους παρευρεθέντας.

Τις ευχές και την αγάπη, αλλά και την φροντίδα της τοπικής Εκκλησίας μετέφερε εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός.

Τα μαθήματα του σταθμού θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τις 31 Ιουλίου 2018.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: