Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 | 15:54

Έφτασε στον Έβρο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ιερώνυμος βρίσκεται ήδη στο Νομό Έβρου για να στηρίξει τους ακρίτες κατοίκους, τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που φυλάσσουν τα σύνορα της πατρίδος αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όπως μεταδίδει το Xanthi Press, o κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθεί τη Γέφυρα Πετάλου στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ακολούθως θα μεταβεί στις Καστανιές όπου θα συναντήσει τις δυνάμεις ασφαλείας που περιφρουρούν τα σύνορα και ιδιαίτερα τους πολίτες του Έβρου, άνδρες και γυναίκες που συνεπικουρούν στο έργο του Στρατού μας.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, τον αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν οι μητροπολίτες Ξάνθης Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο Διοικητής της 12ης Μ/Κ Έβρου Άγγελος Χουδελούδης, καθώς επίσης ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Σημειώνεται πως με την ίδια πτήση έφτασε στον Έβρο και ο Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος θα μεταβεί στο Σουφλί προκειμένου να επιθεωρήσει το έργο των ενόπλων δυνάμεων αλλά θα περιοδεύσει και συνολικά στον Έβρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ