Δε, 22/07/24 | 19:46

Έναρξη εγγραφών Μεταπτυχιακού & Διδακτορικού Προγράμματος Θεολογίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το Κέντρο Μάθησης Αττικής του Τμήματος Θεολογίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το οποίο στεγάζεται στο Πνευματικό, Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Δήμου Μεταμόρφωσης (οδός Χλόης καί Ὀδυσσέως), ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών τού εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Προγράμματος Θεολογίας για το χειμερινό εξάμηνο 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχουν όσοι κατέχουν Πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους από τους αρμοδίους κρατικούς φορείς. Στο δε Διδακτορικό Πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α) όσοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος στη θεολογία και β) όσοι είναι κάτοχοι οποιουδήποτε μεταπτυχιακού διπλώματος και ταυτόχρονα έχουν θεολογική πανεπιστημιακή κατάρτιση προπτυχιακού επιπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα ως άνω Προγράμματα μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Προγραμμάτων, η οποία εδρεύει στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη 32, Κηφισιά.

Τηλ. 210 8084884 (εσωτ. 9), 6974528156, Εmail: mastergram.imkaw@gmail.com 

Υπεύθυνος Γραμματείας: Πρωτοπρεσβ. Γεώργιος Σταθόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ