Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 9:32

Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι ο προσωπάρχης του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ.

Ο ελληνικής καταγωγής Reince Priebus η μητέρα του οποίου κατάγεται από την Λέσβο ανήκει στα ενεργά μέλη της Ομογένειας και είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο μέσω της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και της αδελφότητας των Αρχόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxia.info, ο Priebus είναι άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου από το 2011. Τη χειροθεσία του πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.

Πριν από λίγες ημέρες ο νέος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τράμπ, είχε αποστείλει επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την ανάρρηση του στον πατριαρχικό θρόνο.

«Ως Άρχων του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, θέλω να εκφράσω την απόλυτη ευγνωμοσύνη μου για τις υπηρεσίες και την αφοσίωσή σας στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Η ηγεσία σας εμπνέει εμένα και πολλούς άλλους στον αγώνα για την προάσπιση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης και παράδοσης. Και πάλι, σας εύχομαι συγχαρητήρια και προσεύχονται για πολλά ακόμη χρόνια επιτυχίας. Άξιος!» έγραφε στην επιστολή του ο Priebus.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ