Περιοδικό

Ανδρέας Λουδάρος

Τον Ιανουάριο του 2015 ξεκίνησε τις δοκιμαστικές του εκδόσεις το πρώτο ψηφιακό περιοδικό στον χώρο της εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας. Η ίδια ομάδα που το 2003 ίδρυσε στην Ελλάδα το πρώτο διαδικτυακό Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων (RNN), προκαλώντας επανάσταση όχι μόνο στον χώρο της ελληνόφωνης Ορθοδοξίας αλλά διεθνώς, πρωτοτύπησε για μια ακόμη φορά σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το πρώτο ψηφιακό περιοδικό.

Κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, η δημοσιογραφική ομάδα του «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ info» σχεδίασε και υλοποίησε τέσσερις δοκιμαστικές ηλεκτρονικές εκδόσεις σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως παρά την μεγάλη κρίση που διέρχεται το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, οι αναγνώστες αναγνωρίζουν και στηρίζουν τις σοβαρές προτάσεις.

Η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει ενδιαφέρον για τα εκκλησιαστικά δρώμενα. Η ανταπόκριση των αναγνωστών ήταν μοναδική. Δεχθήκαμε εκατοντάδες προτάσεις, ιδέες και παρατηρήσεις. Τις λάβαμε όλες υπόψη!

Σήμερα ένα χρόνο και κάτι μετά το ξεκίνημα της προσπάθειας, παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο δημοσιογραφικό προϊόν, γραμμένο από επαγγελματίες δημοσιογράφους, με γνώση του αντικειμένου και απόλυτη προσήλωση στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πολλοί μας ζήτησαν από την πρώτη στιγμή να μελετήσουμε το ενδεχόμενο δημιουργίας και δεύτερης, έντυπης έκδοσης εκτός από την κύρια ηλεκτρονική. Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε πολύ να «τολμήσουμε» ακόμη και να το σκεφτούμε. Όμως κάθε μέρα που περνούσε η ιδέα ακουγόταν από όλο και περισσότερους αναγνώστες.

Σε μια εποχή που πολλοί πιστεύουν πως το χαρτί έχει πεθάνει εμείς αποφασίσαμε τελικά να είμαστε σύγχρονοι αλλά και παραδοσιακοί. Ψηφιακοί αλλά και συμβατικοί. Για όλους εσάς που αγαπάτε το χαρτί, που θέλετε να μυρίζετε το μελάνι και που μας «σκλαβώσατε» λέγοντας μας πως τα κείμενα του περιοδικού θέλουν μελέτη, δημιουργήσαμε μια παράλληλη έντυπη έκδοση.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ

Αρχής γενομένης από τον Απρίλιο του 2016 θα κυκλοφορούμε την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα. Οι δυο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σχεδόν ταυτόχρονα. Τόσο η ψηφιακή όσο και η έντυπη, για να μας διαβάζετε, να μας μελετάτε, να ενημερώνεστε και να προβληματίζεστε.

Και οι δυο εκδόσεις θα είναι συνδρομητικές. Τόσο η ψηφιακή όσο και η έντυπη. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι εξής μορφές συνδρομής

1. Ετήσια ψηφιακή
2. Ετήσια έντυπη
3. Ετήσια μεικτή με πρόσβαση τόσο στην ψηφιακή όσο και στην έντυπη
4. Aγορά μεμονωμένων ηλεκτρονικών τευχών.

Όλα αυτά μπορείτε να τα πραγματοποιείτε απευθείας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, απ’ όπου μπορείτε να αγοράσετε όλες τις μορφές συνδρομής.