Ενοριακά

H εορτή της αποτομής του Προφήτου Προδρόμου στο Νέο Βουτζά

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε απόψε στον εορτάζοντα ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Νέο Βουντζά ο πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κυρίλλου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ο κ. Κύριλλος στην ομιλία του προς τους πιστούς αναφέρθηκε στις πνευματικές αρετές που οδηγούν τον άνθρωπο στην πνευματική ολοκλήρωση.

Από την πλευρά του ο προιστάμενος του Ναού π. Δημήτριος Πρωτοψάλτης ευχαρίστησε τον κ. Κύριλλο για την παρουσία του στην πανήγυρη, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην προσπάθεια που κάνουν οι κάτοικοι της πληγείσσας περιοχής, να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ... ΜΥΣΤΙΚΟ

Η επιλογή της άσκησης ανεξάρτητης και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Για εμάς στο www.orthodoxia.info όμως, είναι η επιλογή μας. Αντιμετωπίζουμε τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και πορευόμαστε με αυτήν την Αρχή. Τα διαδικτυακά Μέσα, παρά το γεγονός πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα βαριά τυπογραφικά έξοδα, έχουν άλλες ανάγκες, εξίσου απαιτητικές και κοστοβόρες αρκετές φορές. Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας όπως το www.orthodoxia.info δεν είναι φθηνή υπόθεση. Όπως και η διατήρηση της ανεξαρτησίας του η οποία για εμάς είναι ανεκτίμητη.

Ο μόνος σύμμαχος στον οποίο μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να στηρίξει την λειτουργία του ειδησεογραφικού αυτού κόμβου δεν είναι άλλος παρά όλοι εκείνοι που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους. Εσείς... οι αναγνώστες μας!

Αν λοιπόν κάθε μια και κάθε ένας από εμάς που μας διαβάζετε μας στηρίξετε ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια, τότε κι εμείς θα μπορέσουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ (PAYPAL)

ή μέσω Τραπέζης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | GR5501101570000015700389115 Δικαιούχος : ΑΕΝΑΟΣ Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού

*Το www.orthodoxia.info είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» ο οποίος είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα.

Related posts

Χειροτονία πρεσβυτέρου στην Αγία Ματρώνα Νέας Ερυθραίας

Σπύρος Παπαγεωργίου

Κηφισίας: «Η λάθος κλίση προς τον μοναχισμό, καταληγει σε ναυάγιο»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Υποδοχή της Παναγίας Βουλκανιώτισσας στην Μεταμόρφωση Αττικής

Σπύρος Παπαγεωργίου

Κηφισίας: Επαναπροσδιορισμός των σχέσεων Εκκλησίας –Πολιτείας

Σπύρος Παπαγεωργίου

Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου αρωγός στους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Αρχιεπίσκοπος στο Λύρειο ίδρυμα

Αναδημοσίευση