Εκκλησιαστική Τηλεόραση

ECTV Εκκλησιαστική Τηλεόραση

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ | LIVE

Η Εκκλησιαστική Τηλεόραση ECTV  έχει ξεκινήσει πιλοτικά αλλά με ιδιαίτερη επιτυχία την ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεοράσεως μεγάλων αλλά και απλών καθημερινών εκκλησιαστικών γεγονότων.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και ιδιόκτητη μονάδα δορυφορικών εξωτερικών μεταδόσεων καλύπτει εκκλησιαστικά γεγονότα με δυνατότητα μετάδοσης σε υψηλή ανάλυση HD, με μονοκάμερο ή και πολυκάμερο εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες.

Ενοριακές πανηγύρεις, χειροτονίες, εκδηλώσεις και κάθε είδους εκκλησιαστικό γεγονός, από το πιο απλό έως και το πλέον σύνθετο καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενδεικτική των δυνατοτήτων της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης υπήρξε η τηλεοπτική κάλυψη του προσκυνήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στον ομώνυμο προσκυνηματικό ναό της Αττικής. Με πολυπληθές συνεργείο η ECTV κάλυψε κάθε στιγμή της παρουσίας του Ι. Λειψάνου στην Ελλάδα από την παραλαβή του από την Βενετία έως και την επιστροφή του, διανέμοντας δορυφορικά τηλεοπτικό σήμα υψηλής ευκρίνειας σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την στιγμή της υποδοχής του Ι. Λειψάνου στην Αθήνα είχαν συνδεθεί με το δίκτυο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης  37 τηλεοπτικοί σταθμοί από ολόκληρη τη χώρα της Δημόσιας Τηλεόρασης και του συνόλου των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας συμπεριλαμβανομένων ενώ από την ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση που πραγματοποιήσαμε υπήρξε στιγμή όπου φιλοξενούσαμε άνω των 20.000 ταυτόχρονων θεατών απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ  info@ectv.gr

 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με επαγγελματισμό, γνώση του αντικειμένου και σεβασμό στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του εκκλησιαστικού χώρου, η Orthodocs και οι συνεργάτες της προσφέρουν σε εκκλησιαστικούς οργανισμούς και φορείς ποιοτικό τηλεοπτικό υλικό για κάθε χρήση. Πρόκειται όχι για μια Εκκλησιαστική Τηλεόραση με την κλασική ένοια του όρου, αλλά για Διαδικτυακή Τηλεοπτική Πλατφόρμα παγκοσμίου εμβέλειας.

Κύρια ενασχόληση της Orthodocs είναι η δημιουργία τηλεοπτικών οδοιπορικών – documentaries για εκκλησιαστικούς προορισμούς και μνημεία. Ανάμεσα στις βραβευμένες εργασίες της Οrthodocs, συμπεριλαμβάνονται τα έργα:

  • «Πάτμος η Ιερά» όπου παρουσιάζεται η ιστορία της Ι. Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πάτμου.
  • «Εκατονταπυλιαννή ο Καθεδρικός των τριών αυτοκρατόρων» όπου παρουσιάζεται η ιστορία του μοναδικού στον κόσμο ιερού προσκυνήματος της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.
  • «Προσκύνημα στην Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας» με πλούσιο υλικό για την ζωή και την πορεία ανά τους αιώνες της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης.
  • Πρόσφατα κυκλοφόρησε η τελευταία δουλειά μας υπό τον τίτλο «Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος ο Πολύαθλος και Πρωταθλητής της υπομονής», όπου παρουσιάζεται όλη η ιστορία του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου που φυλάσσεται στο ομώνυμο προσκύνημα στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας.

Όλες οι παραγωγές μας είναι διεθνείς αφού κυκλοφορούν σε διάφορες γλώσσες πλην της ελληνικής ενώ κάθε φορά χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.