Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 8:20

96.947 Ευρώ συγκέντρωσε η Μητρόπολη Δημητριάδος στον Έρανο Αγάπης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου η ετήσια εκδήλωση τιμής και ευχαριστίας, που η Μητρόπολή μας διοργανώνει για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2017, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα οι εθελόντριες προσέφεραν και προσφέρουν στην Τοπική μας Εκκλησία, αφού χάρη στην φιλοτιμία τους, το προϊόν του Εράνου ήταν αυξημένο σε σχέση με πέρσι και έφθασε στις 96.947 ΕΥΡΩ. Ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε την εμπιστοσύνη του λαού μας στο έργο της Εκκλησίας, χάρη στο οποίο διατηρείται η συνοχή στην κοινωνία μας. Παρατήρησε ότι, την χρονιά που πέρασε, «εντείναμε τις προσπάθειές μας, δημιουργήσαμε νέες δομές, για ν’ αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες. Δεν αφήσαμε κανέναν άνθρωπο χωρίς στέγη, ρουχισμό και φαγητό. Συνεργαστήκαμε με όλους τους φορείς του τόπου, ενεργήσαμε στις φυλακές, στους ΡΟΜΑ, στους πρόσφυγες, έχοντας συνείδηση ότι επιτελούμε έργο Χριστού».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και τους Ιερείς, που συντονίζουν το ποικίλο ενοριακό έργο, ενώ ειδική μνεία έκανε στο Ίδρυμα Επιμορφώσεως του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεώς μας, που στηρίζει ποικιλοτρόπως τους νέους αμίσθους Κληρικούς μας, χάρη στην φιλοτιμία του λαού μας.

Στη συνέχεια, παρετέθη δεξίωση προς όλους, συνοδεία μουσικού προγράμματος από το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Τοπικής μας Εκκλησίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ