Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 19:34

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τραγούδια και κάλαντα πλημμύρισαν σήμερα από το πρωί το επισκοπείο της μητρόπολης Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Οι Μπάντες του Γ’ Σώματος Στρατού, της Αστυνομίας, του Παπάφειου Ορφανοτροφείου και του Δήμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον μητροπολίτη κ. Άνθιμο και του έψαλλαν τα κάλαντα μετά μουσικής.

Αμέσως μετά, το επισκοπείο γέμισε γέλια και φωνές από την παιδική χορωδία της μητρόπολης Θεσσαλονίκης η οποία, υπό τη διεύθυνση του Ηρακλή Παναγόπουλου, τραγούδησε τα κάλαντα στον ποιμενάρχη της πόλης.

Η εορταστική ατμόσφαιρα της παραμονής των Χριστουγέννων στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με τους νέους από τις ενορίες του αγίου Αθανασίου και των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πλατείας Ιπποδρομίου  που τραγούδησαν, σύμφωνα με το έθιμο, παραδοσιακά κάλαντα.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν θερμά όσους ήρθαν να τραγοδήσουν τα κάλαντα και τους ευχήθηκαν κάθε ευλογία για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ