Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:54

Φθιώτιδος: «Σας ευχαριστώ εξ ονόματος του Χριστού και των πτωχών αδελφών μας.»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης της πόλεως Λαμίας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 13Μαρτίου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος και ενημερώθηκε για την λειτουργία τους και τον αριθμό προσφοράς φαγητού σε εμπεριστάτους αδελφούς μας και σε πτωχές οικογένειες.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους υπευθύνους Ιερείς και ευχαρίστησε τις εθε­λό­ντριες κυρίες με τα εξής λόγια:

« Σας ευχαριστώ εξ ονόματος του Χριστού και όλων των πτωχών αδελφών μας».

Οι εθελόντριες κυρίες με πολύ χαρά και πνεύμα διακονίας καθημερινά ετοιμάζουν φαγητό και το διανέμουν στους έχοντας ανάγκη.

Σημειωτέον, ότι στην πόλη της Λαμίας από τα Κέντρα Αγάπης σε καθημερινή βάση προσφέρονται 500 μερίδες φαγητού, το οποίο ετοιμάζει ένας αριθμός 80 περίπου εθελοντριών σε κυλιόμενο πρόγραμμα.

Το μέγεθος της προσφοράς των ανθρώπων αυτών, αλλά και των επωνύμων και ανωνύμων δωρητών, οι οποίοι προσφέρουν χρήματα, τρόφιμα και έτοιμα φαγητά έχει μεγάλη αξία και ευλογείται από τον Θεό.

Ο Ποιμενάρχης μας υπενθύμισε στους Ιερείς να μεριμνήσουν ώστε να ετοιμαστούν τα δέματα αγάπης, τα οποία θα προσφέρουν οι Ενορίες το Πάσχα στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας.

Η εποχή μας οικονομικά είναι πολύ δύσκολη, οι άνθρωποι όμως της ανάγκης και της προσφοράς εφευρίσκουν τρόπους για να συμπαρασταθούν με Χριστιανική αγάπη στον πλησίον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ