Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 13:46

Φθιώτιδος: “Πρέπει να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Έκκληση προς τους κατοίκους των χωριών της Επαρχίας του έκανε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος, να κρατήσουν τα χωριά ζωντανά από κόσμο αλλά και αξίες και ιδανικά.

«Αδελφοί μου πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά, διότι εσείς οι κάτοικοι του χωριού είστε που κρατάτε με την πίστη σας, αναμμένη την φλόγα της Ορθοδόξου παραδόσεως μας και τα ιδανικά της Πατρίδος μας».

Ο κ. Νικόλαος, που συμμετείχε στην πανήγυρη των Αγίων Αποστόλων στο Πίτσι Φθιώτιδος, αναφέρθηκε στο έργο των Αγίων Αποστόλων, της μετάδοσης του Ευαγγελίου του Χριστού προς όλα τα Έθνη και στα παθήματα τα οποία υπέμειναν υπέρ Χριστού, τονίζοντας ότι η κάθε εορτή έχει πολλά διδάγματα και από τους Αγίους Αποστόλους πρέπει να διδαχθούμε την αγάπη, τον ηρωισμό, την πίστη και την αυταπάρνηση τους για τον Χριστό και για το έργο της σωτηρίας των ανθρώπων.

Στην συνέχεια επεσκέφθη το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» Σπερχειάδος όπου είχε συνομιλία με τους γέροντες και το προσωπικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ