Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 4:25

Το λείψανο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στη Νέα Κίο Αργολίδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στην Μικρασιατική Νέα Κίο στην Αργολίδα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μετέφερε το Ιερό λείψανο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, που φυλάσσεται στην Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου της Κρήτης. Η Υποδοχή του Ιερού λειψάνου του Αγίου έγινε στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη στην Νέα Κίο, κατόπιν με Πομπή κατευθύνθηκε στον Ιερό ναό Θεομάνας.

Ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου. Το Ιερό λείψανο θα παραμείνει στην Νέα Κίο έως και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 , εορτή των Τριών Ιεραρχών όπου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης.

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος υποδέχθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 , το Ιερό λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ,από την Κρήτη προς ευλογία των πιστών. Το Ιερό λείψανο έφερε από την Κρήτη ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος.

Τον Μητροπολίτη Αργολίδος ευχαρίστησε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος για την τιμή που έκανε και έφερε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικηφόρου προς προσκύνηση στην κωμόπολη της Νέας Κίου.

Το τεμάχιο του Ιερού λειψάνου θα παραμείνει στην Αργολίδα έως της 4 Φεβρουαρίου 2018.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ