Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:11

Τα πρώτα Χριστούγεννα για το ΚΔΑΠ «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’ έφθασαν»…

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τα πρώτα Χριστούγεννα για το ΚΔΑΠ της Αποστολής και της Ι.Μ. Ιωαννίνων «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’» έφθασαν. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των παιδιών του κέντρου μας στη γιορτή της Ι.Μ. Ιωαννίνων, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών καθώς και η Χριστουγεννιάτικη Θεατρική παράσταση στις 22 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΔΑΠ.

Την εκδήλωση της Ι.Μ. Ιωαννίνων άνοιξαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’» παρουσιάζοντας ολιγόλεπτο θεατρικό έργο με θέμα την «Χριστουγεννιάτικη Νύχτα». Η σκυτάλη δόθηκε στις κατηχητικές συνάξεις της ενορίας Περιβλέπτου ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα κάλαντα των φώτων από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Με μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη γιορτή ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄» την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, στους καλεσμένους και στους γονείς. Το εκπληκτικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, η «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» ήταν το έργο που ανέβασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ, διασκευασμένο από τους παιδαγωγούς του κέντρου. Το εκπληκτικό σκηνικό με το πέτρινο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλα και τα παιδιά που τραγουδούσαν τα κάλαντα μεταμορφωμένα από τη μάγισσα σε βατράχια και χηνάκια εξέπληξε ευχάριστα όλους τους παραβρισκόμενους. Η θεατρική παράσταση πλαισιωμένη από τους μουσικούς της Κατσαρείου Σχολής και τις παιδικές φωνές σε συνδυασμό με το έξυπνο παραμύθι του Τριβιζά έδωσαν σε όλους τους θεατές μια μοναδική χριστουγεννιάτικη νότα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κκ Μάξιμος, ο Γενικός Δ/ντης της Αποστολής κος Κ. Δήμτσας, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θ. Μπέγκας, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γ. Καραγιάννης και η Συντονίστρια – Υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος, κα Ο. Παπαχαρίτου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κκ Μάξιμος χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους χορηγούς του ΚΔΑΠ και ιδιαίτερα τον κύριο Θεοδωρόπουλο που συνεργούν με έργο καρδιάς και αγάπης.

Ευχήθηκε «το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού να μπει στις καρδιές μας, να μας ευλογήσει ώστε να ζούμε όλοι μαζί σαν αδέλφια φροντίζοντας για την προκοπή και την ευημερία μας».

Τέλος, ο Γενικός Δ/ντης της Αποστολής κ. Κ. Δήμτσας και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θ. Μπέγκας συνεχάρησαν τα παιδιά για την εξαιρετική απόδοση του έργου, ευχαρίστησαν τους παιδαγωγούς για το αξιόλογο έργο τους και τους καλεσμένους που τίμησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή με την παρουσία τους. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο εξαίρετο έργο της Αποστολής και στάλθηκε το μήνυμα αγάπης και ευημερίας για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ