Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 7:51

Συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου ή συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής “Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός” με την συμμετοχή της πεντηκονταμελούς χορωδίας του υπό την Διεύθυνση του κ. Ηλία Ρεδιάδη-Τούμπα.

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαϊδος κ.κ.Εμμανουήλ, εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, ο Παν. Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Κεφαλόπουλος, ο Διευθυντού της Σχολής Β.Ε.Μ του Ι. Ν.Αγ. Δημητρίου Όπλων Αιδ. Πρωτ. Θεολόγος Γρύλλης, του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγ. Παντελεήμονος Αχαρνών Παν. Αρχ. Νικολάου Κατσαφαροπούλου των κληρικών του Ναού καθώς και κληρικών από πολλές περιοχές της Αττικής.

Στην εκδήλωση εκτός της 50μελούς χορωδίας του Συνδέσμου συμμετείχε & η ιστορική χορωδία “Αγ. Αλέξανδρος” η οποία απέδωσε το Τροπάριο της Κασσιανής του αειμνήστου Τάκη Γεωργίου. Παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Θ. Φορτσάκης & Αικ. Μεγαλοοικονόμου, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Χ Τεντόμας, διαμερισματικοί σύμβουλοι & πολιτευτές, ανώτατοι εν αποστρατεία αξιωματικοί , μέλη του διπλωματικού σώματος & του επιχειρηματικού κόσμου. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Καθηγηταί και Πρωτοψάλτες κ.κ Δ. Μαυραγάνης, Γ. Κουμπανάκης, Π. Φορτωμάς καθώς & ο αείμνηστος Μ. Μητσάκος για την πολυετή προσφορά τους στην Εκκλησιαστική Μουσική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ