Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:51

Ο Πολάκης απαντά στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: «Δεν μου χρειάζεται ούτε η προσευχή σου, ούτε η συγχώρεση σου»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν τα όσα έγραψε στο blog του ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στον Αμβρόσιο τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Άκου Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιε: Δεν μου χρειάζεται ούτε η προσευχή σου, ούτε η συγχώρεση σου, γιατί τη χριστιανική σου αγάπη την έδειξες σε αυτά που λες για τους πρόσφυγες στην απάντησή σου σε μένα…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΕ:
Δεν μου χρειαζεται ουτε η προσευχη σου ,ουτε η συγχωρεση σου γιατι τη χριστιανικη σου αγαπη την εδειξες σε αυτα που λες για τους προσφυγες στην απαντηση σου σε μενα …

ΕΓΩ αγαπω και τιμω και σεβομαι παπαδες σαν τον αειμνηστο ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ-ΧΙΩΤΑΚΗ που κι αυτοι και με αγαπησαν και με τιμησαν και προσευχηθηκαν για ολους τους κατατρεγμενους της γης…
ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Ο κ. Αμβρόσιος σε χθεσινή ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, καταγγέλλει τον κύριο Πολάκη ως «εκκλησιαστικά αγράμματο», του επισημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα γνώμης περί των θρησκευτικών ζητημάτων εφόσον έχει επιλέξει να είναι μακριά από την εκκλησία και του ζητά να ασχοληθεί με τις αρμοδιότητές του και να μην ασχολείται με τα πάντα ως «μάγκας».

Αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση των νοσοκομείων και κατηγορεί τον υπουργό και την κυβέρνηση πως δεν ενδιαφέρονται για τους Έλληνες ασθενείς παρά μόνο για τους μετανάστες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ρίψτε μια ματιά στα Κρατικά Νοσοκομεία, των οποίων Υμείς έχετε την ευθύνη! Δεν έχουν ούτε γάζες για τους ‘Ελληνες νοσηλευομένους! Ενώ τήν ίδια ώρα οι Μετανάστες έχουν απόλυτη προτεραιότητα στις νοσηλευτικές παροχές! Οι ‘Ελληνες Πολίτες πεινούν και υποφέρουν! Οι Μετανάστες είναι ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σας.

Για τους λόγους αυτούς, τονίζει ο Αμβρόσιος, η Μητρόπολη Καλαβρύτων έχει προσθέσει ειδική ικεσία στις προσευχές της, «υπέρ των ασεβεστάτων, αθέων και απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικής αποχρώσεως, των μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».

Πηγή: alphafreepress.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ