Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 9:23

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας θεατής σε τελικό αγώνα Μπάσκετ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου στέφθηκε και επισήμως πρωταθλήτρια μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΚ το απόγευμα του Σαββάτου μετά τον αγώνα με τον Αργοναύτης , στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ρέππας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Οίαξ Ναυπλίου ευχαρίστησε τον κόσμο και τους επιχειρηματίες τη πόλης για την στήριξη της ομάδας και ευχήθηκε σε παίκτες και προπονητικό team να έχουν μαι καλή πορεία στην Γ΄Εθνική.

Οι ακαδημίες των συλλόγων «Οίαξ Ναυπλίου – Δόξας» με την μπασκετική τους παρουσία ζωντάνεψαν το ημίχρονο του αγώνα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Οίαξ Ναυπλίου πρωταθλητή με το κύπελλο να απονέμει ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ μετάλλια στους παίκτες απενειμε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καχριμάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος και ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Οίακα Γιάννης Κολιόπουλος, ενώ συγχαρητήριο χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ