Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 21:32

Ο Επίσκοπος Θεσπιών στον Άγιο Κωνσταντίνο Κολωνού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Μόνον όταν ακολουθήσουμε, εμπιστευτούμε και αγαπήσουμε πραγματικά την Παναγία, σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο, Εκείνη θα είναι εκεί υπέρμαχος στρατηγός. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι σαν λαός”, τόνισε από τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

“Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι χωρίς την Παναγία δεν υπάρχει πρόοδος” ανέφερε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι “εχθρός μας είναι ο κακός μας εαυτός. Βρίσκεται μέσα μας όταν δε μετανοούμε, δε συγχωρούμε και σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας, εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Αντίθετα εκείνος ο εαυτός μας, που νοιάζεται τον πλησίον του, είναι ο θησαυρός μας”.

Ο κ. Συμεών έπλεξε το εγκώμιο του προϊσταμένου του Ναού π. Κλήμη Φιλίππου λέγοντας πως “είναι το κλήμα και η άμπελος του Ναού τούτου”, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη που του παρείχε όλα αυτά τα χρόνια ως δεύτερος πατέρας.

Από την πλευρά του ο π. Κλήμης ευχαρίστησε θερμά τον Επίσκοπο για την παρουσία του στο Ναό, αλλά και για τους καλούς του λόγους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ