Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 15:32

Οι Εταιρείες “Φάρμα Μητσόπουλος” και “Πιέτρης – Εστίαση” ενισχύουν τη Μητρόπολη Κορίνθου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εν όψει της Εορτής του Πάσχα η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολη Κορίνθου αποστέλλοντας την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, τετρακόσια εξήντα έξι κιλά (466 κιλά) νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη και ανακούφιση των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της Θεοπροσφοράς.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας την γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τον ιδιοκτήτη της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνο Μητσόπουλο μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για Καλή Ανάσταση και ευχαρίστησε θερμά την «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για την συνεχή και έμπρακτη στήριξη στο δύσκολο φιλανθρωπικό έργο που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Ι. Μητρόπολη μας, παρακαλώντας ταυτόχρονα η πράξη της να βρει και άλλους μιμητές.

Επίσης η Εταιρεία «ΠΙΕΤΡΗΣ – ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.», μέσω της πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών της αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σε μερίδες φαγητού, περίπου χίλιες (1000), στα γεύματα Αγάπης της Ι. Μητροπόλεώς μας και συγκεκριμένα στον Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου και στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου.

Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία των ΑΦΩΝ ΠΙΕΤΡΗ προστίθεται σ’ αυτή των εθελοντών επιχειρηματιών, και βεβαίως όχι μόνο της περιοχής μας, που αποδέχονται την φιλανθρωπική και Κοινωνική προσφορά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την συνδράμουν και την ενισχύουν, ως γνήσιοι «μαθητές» του Χριστού που πραγματοποιούν τον λόγο Του «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν» (Ματθ. κε΄, 35).

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος στο πρόσωπο των ιδιοκτητών της γνωστής Κορινθιακής Εταιρίας ευχαριστεί όλους εκείνους τους επιχειρηματίες που σε κάθε ανάγκη έρχονται αρωγοί και σαν τον Σίμωνα τον Κυρηναίο, σηκώνουν τον Σταυρό της φιλανθρωπίας και της διακονίας των πασχόντων αδελφών μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ