Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 15:23

Ναύπλιο: Η Πολεοδομιά ζητά να κλείσει το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η Πολεοδομία Ναυπλίου ζητάει από το ταμείο Συσσιτίου του ενοριακού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, που δίνει τροφή σε 150 απόρους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων καθημερινά και σε 80 οικογένειες, 10.000 € για την τοποθέτηση μίας προκάτ κατασκευής και την άμεση απομάκρυνσή της από τον χώρο του συσσιτίου.

Δεν υπάρχει καμία ευαισθησία ότι εάν απομακρυνθεί το προκάτ που έχει μέσα τα ψυγεία τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία του συσσιτίου. Αν απομακρυνθεί η«παράνομη» κατασκευή, πώς θα ετοιμάζεται το φαγητό και τι θα απογίνουν οι άποροι.

«Είναι γνωστό πλέον ότι κάποιοι θέλουν να κλείσει το συσσίτιο για καθαρά ρατσιστικούς λόγους. Θεωρούν ότι υποβαθμίζεται η περιοχή διότι σιτίζονται και αλλοδαποί και γι΄αυτό προσφεύγουν στον εύκολο τρόπο της καταγγελίας. Τους παραδίδω στην κρίση του Ναυπλιακού λαού», τονίζει ο πατήρ Ελευθέριος Μίχος, ιερέας του ναού στα τοπικά ΜΜΕ και συνεχίζει,«προφανώς οι ελεγκτικές αρχές νομίζουν πως έχουμε κάποια “Βίλα”, αντί για προκάτ συσσιτίου, έτσι η Πολεοδομία Ναυπλίου μας επιβάλλει πρόστιμο 10.000€».

Ο πατήρ Ελευθέριος καλεί κάθε ευαίσθητο πολίτη τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να βοηθήσει ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του συσσιτίου του Ιερού Ναού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ