Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 18:42

Μήνυμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για το Ραμαζάνι

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Επ’ ευκαιρία της περατώσεως του ιερού μήνα του Ραμαζανίου, κατά τη διάρκεια του οποίου εκατομμύρια πιστοί Μουσουλμάνοι με ευλάβεια και προσευχή φέρουν ανάμνηση της παραδόσεως του Κορανίου, επιθυμώ να απευθύνω εγκάρδιες και φιλάδελφες ευχές προς τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας στην ευλογημένη χώρα της Αιγύπτου και προς τους απανταχού του αραβικού κόσμου, εκφράζοντας την ελπίδα να πρυτανεύσει το ήθος της αγάπης, ως κοινή και απαραβίαστη συνισταμένη των λόγων και των έργων των ανθρώπων.

Ιδιαίτερος εόρτιος χαιρετισμός απευθύνεται πρός τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, με την ευχή να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ευημερίας, της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Στην ευγενή του αυτή προσπάθεια για ένα αύριο ελπιδοφόρο, έχει συνοδοιπόρο πολύτιμο την αταλάντευτη πίστη όλων των Αιγυπτίων, ανεξαρτήτως θρησκευτικής ταυτότητας.

Προσεύχομαι στο Θεό της Αγάπης και της Δικαιοσύνης, να σκέπει και να προστατεύει ολόκληρη την ανθρωπότητα από κάθε αντιξοότητα και επιβουλή.

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής
Θ Ε Ο Δ Ω Ρ Ο Σ Β’

Εν τη Μεγάλη Πόλει της Αλεξανδρείας
τη 14η Iουνίου 2018

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ