Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 13:34

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, της Σχολής Παραδοσιακών Χορών της Μητροπόλεως Γλυφάδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 1:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, όπου είναι και ο χώρος συγκεντρώσεως και διδασκαλίας, έκοψε για πρώτη φορά την ΑγιοΒασιλόπιτά της, η νεοσύστατη Σχολή Παραδοσιακών Χορών της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.. Η Σχολή στεγάζεται και λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Την ΑγιοΒασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Γιάννος, Προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, παρόντων των εφημερίων του Ι. Ν. της Αγίας Τριάδος και του Υπευθύνου της Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Γαντζού.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας και της διανομής των κομματιών, παρουσιάστηκε πρόγραμμα με χορούς από όλα τα μέρη της πατρίδος μας, από τους 120 σπουδαστές της Σχολής. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα και εν συνεχεία σηκώθηκαν και οι καλεσμένοι, συνολικά περίπου 220 άνθρωποι, όπου ακολούθησαν τους μαθητές στα βήματα του χορού, σε ένα τετράωρο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική από λαϊκούς οργανοπαίχτες, γεμάτο από ζωντάνια και κέφι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ