Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 1:46

Η Εκκλησία της Ελλάδος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού UΙΤΤ 2018

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Tην Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος θα μεταβεί το Κίεβο της Ουκρανίας, προκειμένου να συμμετάσχει, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού UΙΤΤ 2018 (26-29 Μαρτίου 2018). Η Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου αποτελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο, και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα αυτού.

Η συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος σε επιλεγμένες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στο εξωτερικό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και του Υπουργείου Τουρισμού, βάσει του οποίου το Συνοδικό Γραφείο φιλοξενείται στις εν λόγω Εκθέσεις στο Κεντρικό Περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) μαζί με άλλους Έλληνες συνεκθέτες. Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διατίθεται επικαιροποιημένο ξενόγλωσσο (ρωσικά, αγγλικά, κλπ.) έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό Ιερών Μονών και Προσκυνημάτων των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Έκθεση UΙΤΤ 2018, της οποίας τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 από την Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδος κ. Έλενα Κουντουρά, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, η οποία συγκεντρώνει έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον λόγω και της κοινής Θρησκείας των δύο λαών, Ελλήνων και Ουκρανών. Ειδικά σε θέματα Προσκυνηματικών Περιηγήσεων η συμμετοχή του Συν. Γραφείου κρίθηκε και φέτος απαραίτητη λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν οι Ουκρανοί για τα Θρησκευτικά Μνημεία και τα Ι. Προσκυνήματα της χώρας μας.

Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραμείνει στην Ουκρανική Πρωτεύουσα μέχρι και την Παρασκευή 30 Μαρτίου. Κατά την εκεί παραμονή της θα έχει συναντήσεις συνεργασίας με τον Προκαθήμενο της Ουκρανικής Εκκλησίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονούφριο, τον Εξοχώτατο Πρέσβη της Ελλάδος στο Κίεβο κ. Γεώργιο Πουκαμισά, τον κ. Πολύκαρπο Ευσταθίου, Διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας και Χωρών ΚΑΚ (όπου ανήκει και η Ουκρανία), καθώς και με αρκετούς Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Τουρισμού.

Εκ του Συνοδικού Γραφείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ