Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 16:37

Η εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην πανήγυρη του Αγ. Γεωργίου Περιστερεώτα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Κυριακή 22 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα καθώς και από τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιο Τανιμανίδη και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέφερε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι Ναούσης.

Μετά την υποδοχή τελέστηκε Πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο και συνχοροστατουντος του οικείου Ιεράρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά με αφορμή την 1221η επέτειο από την ίδρυση της Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στον Πόντο και την 50ή επέτειο της ανιστόρησής της στο Ροδοχώρι Ναούσης μεταφέρθηκαν για να συνεορτάσουν με τον Άγιο Γεώργιο και οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας Σουμελά καθώς και του Αγίου Ιωάννου Βαζελώνα από τον Αγ. Δημήτριο Κοζάνης.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ