Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 4:09

Ημερίδα της Αρχιεπισκοπής στον Άγιο Γεώργιο Νέου Ψυχικού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Κανένα έργο μέσα στην εκκλησία δεν υπάρχει χωρίς την αγάπη του Χριστού” με αυτά τα λόγια ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Συμών Βολιώτης κήρυξε την έναρξη της ημερίδας του ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας με θέμα ‘‘Τα νέα εργαλεία στην Κατήχηση” που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού.

Στην φιλόξενη ενορία της Αρχιεπισκοπής στον Άγιο Γεώργιο τελέστηκε Θεία Λειοτυργία από τον προϊστάμενο Αρχιμανδρίτη Μιχαήλ Σταθάκη ο οποίος αργότερα υποδέχθηκε τον Πρωτοσύγκελλο και τους ιερείς του ιδρύματος νεότητας αλλά και τα νέα παιδιά που συμμετείχαν στο σεμινάριο.

Με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ξεκίνησαν οι εργασίες της ημερίδας και με την ομιλία του π. Συμέων ο οποίος μίλησε για το συμαντικό έργο της νεότητας και το πόσο στηρίζει το μέλλον της Αρχιεπισκοπής και της Εκκλησίας μας.

Αμέσως μετά ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος αφού ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο και την ενορία για την αβραμιαία φιλοξενία παρουσίασε το θέμα της ημερίδας.

Στην ημερίδα οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την ιστοσελίδα www.neotita.gr αλλά και για το νέο κατηχητικό βοήθημα του ιδρύματος νεότητας από τον π. Αντώνιο Καλλιγέρη.

Στην ημερίδα μίλησε με θέμα “Τα νέα εργαλεία στην Κατήχηση: προτάσεις – προοπτικές¨ ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, Διευθυντής Κέντρου Νεότητος Ι. Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ