Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 1:38

Επίσκοπος Ανδρούσης: “Αν δεν υπάρχει Χριστός δεν υπάρχει Ειρήνη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Με τον Σταυρό στο χέρι που βρέθηκε από τους Αγίους μας να προχωράμε μπροστά» με την φράση αυτή ολοκλήρωσε την ομιλία του ο εορτάζων Επίσκοπος Ανδρούσης Κωνστάντιος, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου.

Ο νέος επίσκοπος της Αθήνας που άγει τα ονομαστήρια του αναφέρθηκε στις μεγάλες προσωπικότητες των δυο Αγίων της Εκκλησίας μας, αλλά σημείωσε και την σημερινή κατάσταση που υπάρχει στην κοινωνία μας.

«Ειρήνη και γαλήνη στην ψυχή μας δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει ο Χριστός μέσα μας» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κωνστάντιος.

Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε με έμφαση προς αυτούς που μας κυβερνούν «να βάζουν το χέρι στην καρδιά πριν αποφασίσουν το οτιδήποτε γι’αυτόν τον λαό» ενώ συνέχισε δίνοντας μια συμβουλή «Να υψώνουν τα μάτια ψηλά μπας και δουν το σημείο του σταυρού».

Στο τέλος ο προϊστάμενος του παραλιακού ναού Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Αμανατίδης, ευχαρίστησε τον Επίσκοπο ευχόμενος από καρδιάς τα χρόνια πολλά εκ μέρους όλων για την γιορτή του, τονίζοντας ότι είναι τα πρώτα ονομαστήριά του ως Επίσκοπος της Εκκλησίας μας και τα γιορτάζει στην ενορία μας.

Ο Επίσκοπος Ανδρούσης ευχαρίστησε για τα καλά λόγια και ευχήθηκε σ’όλους που έχουν τα ονόματα των σημερινών Αγίων χρόνια πολλά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ