Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 15:33

Εγκαινιάσθηκε η Κεντρική Βιβλιοθήκη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, αλλά και σημαντικών υποστηρικτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους.

Ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 ήταν ο Αρχιμανδρίτης Καισάριος Χρόνης, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της αναδιοργάνωσης και ψηφιοποίησης της βιβλιοθήκης της θεολογικής σχολής της Χάλκης καθώς και η κ. Ελένη Δρούλια Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση.

Σε ανακοίνωση τους η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Κηδεμόνων του Σχολείου ανέφεραν:

“Πριν από μερικούς μόλις μήνες οραματιστήκαμε την κατασκευή και λειτουργία μιας κεντρικής βιβλιοθήκης στο σχολείο μας

Οραματιστήκαμε τη δημιουργία ενός χώρου που να μπορεί να αποτελέσει ένα εναλλακτικό περιβάλλον μάθησης, κοινωνικοποίησης και προαγωγής της φιλαναγνωσίας και να αναδειχτεί σε πεδίο ενίσχυσης και ανάπτυξης του κριτικού γραμματισμού για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του σχολείου μας.

Με τη συγκινητική προσπάθεια του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και μετά από συστηματική προσπάθεια η οποία βασίστηκε κυρίως σε προσφορές των μελών της μικρής μας κοινότητας, βρέθηκαν οι πόροι για την κατασκευή της στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Με τη σημαντική συνεισφορά όλων όσων ανταποκρίθηκαν αποστέλλοντας τις δωρεές τους σε βιβλία (και δεν ήταν λίγοι), καθώς και τη συνδρομή μελών του συλλόγου διδασκόντων στην οργάνωσή της, η βιβλιοθήκη μας είναι ήδη έτοιμη και σας περιμένει “.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού, ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους Παναγιώτης Μουσταΐρας, το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, γονείς και μαθητές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ