Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 15:14

Βράβευση μητέρων από τον Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δύο χειροτονίες τέλεσε την Κυριακή του Ασώτου, 4 Φεβρουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας.

Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και συγκίνησης ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον π. Ιωάννη Λαζαρίδη, έγγαμο και πατέρα ενός τέκνου, καταγομένου από τα Γρεβενά τον οποίο λίγες ημέρες πριν είχε κάνει Διάκονο.

Ακολούθησε η χειροτονία σε Διάκονο του Θωμά Ψαρρά, εγγάμου και πατέρα δύο τέκνων, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του, αφήνουν πίσω στη Θεσσαλονίκη συγγενείς και φίλους για να έρθουν να διακονήσουν την εκκλησία των Γρεβενών.

Όλο το εκκλησίασμα συμμετείχε συμπροσευχόμενο για τους δύο νέους εργάτες του Ευαγγελίου και φώναξαν μέσα από την ψυχή τους το «Άξιος» συνοδεύοντάς το και με τις ευχές τους να έχουν και οι δύο καλή διακονία στον Αμπελώνα της Εκκλησίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, στα πλαίσια της ορθοδόξου εορτής της Μητέρας, την Κυριακή μετά την Υπαπαντή, βράβευσε τρεις μητέρες: μία υπερήλικα, μια υποψήφια μητέρα και μία μητέρα που έγινε πολύτεκνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ