Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 5:39

Χανιά: Βαρουφάκης και Θεοδωράκης παρακολούθησαν τη δοξολογία στη μητρόπολη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την καθιερωμένη δοξολογία παρακολούθησαν στην Ιερά Μητρόπολη Χανίων, ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με την σύζυγό του Δανάη και τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη και Παύλο Πολάκη αλλά και τον επικεφαλής του “Ποταμιού” και βουλευτή Χανίων, Σταύρο Θεοδωράκη, μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

“Μπορεί να μην είμαι πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά την Κρήτη από μέσα σου δεν τη βγάζεις” δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο κ. Βαρουφάκης: “Πριν από 194 χρόνια οι πρόγονοί μας δίδαξαν την Ευρώπη και τον κόσμο ότι η ελευθερία είναι αξία ανεκτίμητη. Μας δίδαξαν ότι η Εθνική Ανεξαρτησία είναι υπέρ πάντων και ότι είναι η μόνη στέρεα βάση για τη φιλία και τη συνεργασία μεταξύ των λαών και για τον αλληλοσεβασμό.

Σήμερα καλούμαστε εμείς να φανούμε αντάξιοι τους, να θέσουμε και πάλι υπέρ πάντων την ελευθερία και την αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, στον κόσμο, στην ίδια μας την κοινωνία”.

Ο Υπουργός αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα. Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωράκης, κάλεσε “να μελετάμε τους προγόνους μας γιατί η τόλμη, η σύνεση και τα σχέδιά τους μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη σχέση και με τη δική μας ανάσταση

Ο τόπος χρειάζεται μια επανάσταση σήμερα. Την επανάσταση της λογικής. Έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη και πρέπει να βγούμε μπροστά με μεγάλες αλλαγές στη σωστή κατεύθυνση και ελπίζω ότι σε αυτό το μεγάλο καινούργιο αγώνα που πρέπει να δώσουμε κυρίως για τα παιδιά μας θα είμαστε πολλοί και θα είμαστε ενωμένοι”.

Στην Μητρόπολη επίσης παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, παρά τον βροχερό καιρό.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ