Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 16:56

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Να γίνετε χαρισματικοί άνθρωποι”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια και να γίνουν χαρισματικοί άνθρωποι κάλεσε τα παιδιά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, κατά την χθεσινή τελετή του αγιασμού για την έναρξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα.

Ο κ. Ιερώνυμος τους ευχήθηκε να περάσουν ωφέλιμα και να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους υπεύθυνους της οργάνωσης και συντονισμού, καθώς και όλους τους ομαδάρχες και αρχηγούς της κατασκήνωσης.

Τόνισε επίσης τα χαρίσματα που έχει ο κάθε άνθρωπος και κάλεσε τα παιδιά να αυξήσουν τα δικά τους με την χάρη του Θεού για το καλό όλων, ενώ επεσήμανε πως υπάρχουν δύο είδη σοφίας, η σοφία των γραμμάτων και η Σοφία του Θεού, υπογραμμίζοντας πως όταν συναντώνται αυτά τα δύο είδη σοφίας δημιουργείται ο χαρισματικός άνθρωπος.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, ενώ παρέστησαν ο πνευματικός υπεύθυνος της κατασκήνωσης π. Ματθαίος Χάλαρης, ο Διευθυντής του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης, αλλά και όλα τα στελέχη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ