Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 16:34

Αγιος Θωμάς Αμπελοκήπων: Κάτι παραπάνω από ένα πιάτο φαγητό, μια γιορτή και μια αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μια ξεχωριστή μέρα αγάπης για ανθρώπους που έχουν την ανάγκη και την αγάπη μας διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι το ενοριακό φιλόπτωχο σε συνεργασία με την νεότητα της ενορίας του Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων στο Γουδή.

Οι δύο δραστήριοι ιερείς π. Νεόφυτος και π. Παναγιώτης με την ζωντανή στήριξη των ανθρώπων της ενορίας κατάφεραν να δώσουν μια άλλη, πιο ζεστή μέρα στους ανθρώπους που ζούνε με την βοήθεια του ΕΦΤ.

Σαράντα και παραπάνω άτομα καθημερινά έρχονται και παραλαμβάνουν το ζεστό φαγητό της ημέρας για τους ίδιους αλλά και τις οικογένειες τους.

Περίπου στις 2500 μερίδες το μήνα προσφέρει το συσσίτιο που καθημερινά προσθέτει και άλλους συνανθρώπους μας.

Από το φιλόπτωχο ο πρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κατσώνης και από την νεότητα ο αρχιμανδρίτης Νεόφυτος Δοντάς ένωσαν τις δυνάμεις για να γίνει αυτό το ξεχωριστό γεύμα.

Ένα γεύμα αγάπης για τους άπορους στο οποίο  δεν έλειπε τίποτα. Μαζί και το κόψιμο της αγιοβασιλόπιτας για την νέα χρονιά πρόσθεσαν ευχάριστες στιγμές για τους σιτιζομένους του Αγίου Θωμά. Κάτι παραπάνω από ένα πιάτο φαγητό, μια γιορτή και μια αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας.

Το πλούσιο έργο του Ε.Φ.Τ έχει αναδειχθεί αυτόν τον καιρό κατά πολύ αλλά ένα βήμα πιο μπροστά το φιλόπτωχο της ενορίας του Αγίου Θωμά που έκαναν μια κίνηση ανθρωπιάς για τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Την ευθύνη και διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης είχε ο υπεύθυνος ημερήσιας σίτισης του φιλοπτώχου κ. Γιώργος Δοντάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ