Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:26

Αγιασμό στο “ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ” τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ., επ΄ ευκαιρία της ενάρξεως του σχολικού έτους, τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσ. Αρχιμ. π.Συμεών Βολιώτη, η Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Α.Αθηνών “ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ”.

Παρερεύθησαν ο Γενικός Διευθυντής της Χριστιανικής Αλληλεγγύης της Ι.Α.Αθηνών Αιδεσιμ. Πρωτ. π.Βασίλειος Χαβάτζας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πρωτ. π.Νικόλαος Γιαννακίδης, η κα Παναγιώτα Γκίκα, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ.&Ελένης Βαφειαδάκη, η κα Ελένη Νασέλου, Κοινωνική Λειτουργός της Ι.Α.Αθηνών και μέλος της Διοικ. Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, οι Ιερείς του Ι. Ναού των Αγ. Αναργύρων Αττικής, καθώς και γονείς-συγγενείς των παιδιών.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών, Πανοσ. Αρχιμ. π.Συμεών Βολιώτης μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου B΄, για μια καλή και δημιουργική χρονιά και μίλησε, συμβούλεψε τα παιδιά και τους γονείς με το δικό του πνευματικό τρόπο.

Εκ του Βρεφονηπιακού Σταθμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ