Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 11:49

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ζερβός διευθυντής σύνταξης του “Ορθόδοξου Τύπου”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ο λάτρης του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ και διευθυντής σύνταξης της ιστορικής εφημερίδας “Ορθόδοξος Τύπος” Γιώργος Ζερβός, έφυγε απρόσμενα από την ζωή σήμερα το απόγευμα προδωμένος από την καρδιά του.

Ο Γιώργος Ζερβός ως δημοσιογράφος ξεκίνησε την καριέρα του εκδίδοντας σε ηλικία 17 ετών (μαθητής Γυμνασίου) μηνιαία τοπική εφημερίδα, η οποία ήταν και το «μεγάλο σχολείο του».

Εργάσθηκε σε πολλές ημερήσιες παραδοσιακές εφημερίδες ως ρεπόρτερ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξεως, Εθνικής Άμυνας, Προεδρίας και Εξωτερικών.

Το 1987 ανέλαβε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελεύθερος». Από το 2001 ήταν και Διευθυντής Συντάξεως της εβδομαδιαίας Εκκλησιαστικής Εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος».

Επί οκτώ χρόνια, ήταν σχολιαστής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84. Διετέλεσε επί 14 χρόνια ανταποκριτής σε Γερμανικά και Αραβικά ΜΜΕ.

Ήταν συγγραφεύς ιστορικού βιβλίου, που διαπραγματεύεται την αιματοβαμμένη περίοδο 1944-1949.

Είχε συνεργασθεί ως σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλα γραφεία οικονομικών μελετών της Αθήνας και Ελληνοαραβικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Είχε σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες, φιλοσοφία και είχε παρακολουθήσει πολλά Αμερικανικά σεμινάρια οικονομικής θεωρίας.

 

Αιωνία σου η μνήμη καλέ συνάδελφε. Η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ INFO εκφράζει τα βαθύτατα της συλλυπητήρια στους ανθρώπους σου και στους συνεργάτες σου στον «Ορθόδοξο Τύπο» που με τόση αγάπη υπηρέτησες

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ