Ελλάδα

Υγειονομικό υλικό από την «Αποστολή» για τα νοσοκομεία Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC εισήγαγε από τις ΗΠΑ και παρέδωσε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας υγειονομικό υλικό αξίας 922.777.60 δολαρίων.

Στη Λάρισα παραδόθηκε κοντέινερ 40 ποδών με υγειονομικό υλικό βάρους 7,4 τόνων.
Η δωρεά, σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό το οποίο θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και θα συμβάλει στην εξασφάλιση του απαραίτητου υλικού για την εύρυθμη λειτουργία τους. Τα νοσοκομεία ως γνωστό προσφέρουν ιατρική περίθαλψη σε χιλιάδες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χωρίς εισόδημα.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και την ηγεσία του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την υποστήριξη αναγκών και την κάλυψη ελλείψεων σε δομές υγείας στη χώρα μας προσφέροντας ανακούφιση και ουσιαστική βοήθεια. Η προσπάθεια μας έχει συνέχεια, συνέπεια και υπευθυνότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.

Πηγή: «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Related posts

Η Λέσβος πρώτος σταθμός της «Αποστολής» για το Πάσχα

Ιωαννίνων: ‘’Παράδειγμα ζωής για τα παιδιά μας ο αγώνας των ηρώων του 1821 ’’

Προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους στο πλευρό της «Αποστολής»

Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: «Θαύμα του Θεού το έργο της «Αποστολής»

Ο Αυστραλίας Στυλιανός στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και της «Αποστολής» για το φιλανθρωπικό τους έργο

Το ίδρυμα της Οικογένειας Jaharis ανακοινώνει νέα δωρεά στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον IOCC