Ελλάδα

Το Ορθοδοξία info σας δίνει υποτροφίες για να σπουδάσετε δωρεάν βυζαντινή, κλασσική και παραδοσιακή μουσική και αγιογραφία

Το περιοδικό «Ορθοδοξία info» σε συνεργασία με το ωδείο «Φορμιγξ» παρέχει την δυνατότητα σε δέκα αναγνώστες του, να παρακολουθήσουν μαθήματα, βυζαντινής, κλασσικής και παραδοσιακής μουσικής καθώς και βυζαντινής αγιογραφίας με πλήρη υποτροφία ενός έτους ενώ προσφέρεται κι ένα εκπτωτικό κουπόνι voucher αξίας 100 ευρώ.

Το Ωδείο «Φορμιγξ» στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό της Αθήνας, ιδιοκτησίας το πάλαι της οικογενείας Κορυζή. Εκεί υπό την διεύθυνση του μουσικολόγου κ. Ηλία Ρεντιάδη Τούμπα δημιουργήθηκε μετά από την ολική του ανακαίνιση, Ωδείο-Σχολή Βυζαντινής Μουσικής – Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής – Σχολή Αγιογραφίας με προοπτική στο επόμενο εξάμηνο της δημιουργίας ΚεΔιΒιΜ 1.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Ωδείο στο τηλέφωνο 2108842778 και στο email formix@in.gr καταθέτοντας την υποψηφιότητα τους για την «υποτροφία Ορθοδοξία info».

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την ετήσια έκπτωση των 100€ μπορούν να συμπληρώσουν το ειδικό voucher που βρίσκεται ΕΔΩ και να το αποστείλουν στο email formix@in.gr

Οι υποτροφίες θα δοθούν με βάση εισοδηματικά κριτήρια.