Κόσμος

Ρ. Ντουτέρτε: «Φέρτε μου μια selfie με τον Θεό για να πιστέψω ότι υπάρχει»

Αλαζόνας και προκλητικός ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν σταματά να προκαλεί με τις δηλώσεις του για τον Θεό.

Πριν λίγες ημέρες είχε προβεί στην προκλητική δήλωση ότι «ο Θεός σας είναι ηλίθιος». Χθες ξαναχτύπησε με μια εξίσου προσβλητική φράση, δείγμα της υπερφίαλης αλαζονείας του.

Ο Πρόεδρος Ντουτέρτε ως βασιλέας και ηγεμών προκάλεσε λέγοντας ότι θα παραιτηθεί αν κάποιος Χριστιανός του αποδείξει ότι υπάρχει Θεός μέσω μιας… selfie!

Όπως αναφέρει το protothema.gr o Ντουτέρτε δήλωσε πως «αν κάποιος μου πει ότι έχει πάει στον ουρανό, έχει μιλήσει ή έχει δει αυτοπροσώπως τον Θεό θα παραιτηθώ σήμερα».

«Χρειάζομαι απλά εναν μάρτυρα που θα μου πει «Πρόεδρε αυτοί οι ανόηοτοι στην εκκλησία με διέταξαν να πάω στον ουρανό και να μιλήσω στον Θεό. Ο Θεός πραγματικά υπάρχει. Έχουμε μια φωτογραφία μαζί και τράβηξα μια selfie»» ήταν η χαρακτηριστική προκλητική ατάκα του Φιλιππινέζου προέδρου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων τεχνολογικής έκθεσης στην πόλη Νταβάο.

Πάντως όπως αναφέρουν τα μέσα, αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο λεκτικός πόλεμος στους Χριστιανούς ίσως να μην του επιτρέψει να ολοκληρώσει τη διαμονή του στο προεδρικό μέγαρο των Φιλιππίνων καθώς έχει απομονωθεί τόσο στη χώρα του όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Μεγαλοβδομαδιάτικη selfie…του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων κ. Γρηγορίου

Αναδημοσίευση

Λονδίνο: Αρχιεπισκοπική… selfie

Αναδημοσίευση

H selfie των μητροπολιτών στην Κωνσταντινούπολη

Ανδρέας Λουδάρος