Ελλάδα

Με το μυαλό στον ασθενή Ποιμενάρχη τους εόρτασαν οι Λαρισαίοι τον πολιούχο τους

Λαμπρός αλλά διαφορετικός ο φετινός εορτασμός του Αγίου Αχιλλίου στην Λάρισα, καθώς για πρώτη φορά ο Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος δεν έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της πόλεως.

Στα 24 χρόνια της Ποιμαντορίας του ο Μητροπολίτης Λαρίσης & Τυρνάβου Ιγνάτιος, δεν παρευρέθηκε στις λατρευτικές εκδηλώσεις, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Μαϊάμι για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

Το γεγονός αυτό έχει συγκινήσει ιδιαιτέρως τον λαρισαϊκό λαό που κατέκλυσε κι εφέτος ασφυκτικά τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, μη έχοντας τον Ποιμενάρχη κοντά τους, αλλά στο κρεβάτι του πόνου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Ελασσώνος Χαρίτων, Τρίκκης & Σταγών Χρυσόστομος, Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος, Φιλίππων Στέφανος.

Πηγή Φωτογραφιών: larissanet.gr

ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ... ΜΥΣΤΙΚΟ

Η επιλογή της άσκησης ανεξάρτητης και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Για εμάς στο www.orthodoxia.info όμως, είναι η επιλογή μας. Αντιμετωπίζουμε τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και πορευόμαστε με αυτήν την Αρχή. Τα διαδικτυακά Μέσα, παρά το γεγονός πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα βαριά τυπογραφικά έξοδα, έχουν άλλες ανάγκες, εξίσου απαιτητικές και κοστοβόρες αρκετές φορές. Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας όπως το www.orthodoxia.info δεν είναι φθηνή υπόθεση. Όπως και η διατήρηση της ανεξαρτησίας του η οποία για εμάς είναι ανεκτίμητη.

Ο μόνος σύμμαχος στον οποίο μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να στηρίξει την λειτουργία του ειδησεογραφικού αυτού κόμβου δεν είναι άλλος παρά όλοι εκείνοι που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους. Εσείς... οι αναγνώστες μας!

Αν λοιπόν κάθε μια και κάθε ένας από εμάς που μας διαβάζετε μας στηρίξετε ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια, τότε κι εμείς θα μπορέσουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ (PAYPAL)

ή μέσω Τραπέζης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | GR5501101570000015700389115 Δικαιούχος : ΑΕΝΑΟΣ Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού

*Το www.orthodoxia.info είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» ο οποίος είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα.

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Λάρισα θρηνεί – Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης κυρός Ιγνάτιος

Σπύρος Παπαγεωργίου

Στο Μαϊάμι έφτασε ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιγνάτιος

Αναδημοσίευση

Σε μεταμόσχευση ήπατος θα υποβληθεί ο μητροπολίτης Λαρίσης

Ανδρέας Λουδάρος

«Άγιος Αχίλλιος, Αρχιεπίσκοπος Λαρίσης: η εύηχος σάλπιγγα της Εκκλησίας »

Ι.Μ. Λαρίσης

Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Άγιο Χαράλαμπο Λαρίσης

Ι.Μ. Λαρίσης

Η Σύναξη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στον Τύρναβο