Ελλάδα

Εισβολή αγνώστων και συνθήματα σε ναό της Αθήνας

Εισβολή αγνώστων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πευκακίων, στο κέντρο της Αθήνας, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η Θεία Λειτουργία.

Ομάδα πολλών ατόμων με μια καταδρομικού τύπου ενέργεια εισέβαλε στην εκκλησία, διέκοψαν τον εκκλησιασμό και φώναξαν συνθήματα κατά της Εκκλησίας και των κληρικών.

Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το το σημείο με τους πολίτες τρομαγμένους να καλούν την ΕΛ.ΑΣ.

Οι υπεύθυνοι του Ναού, ανέφεραν στην Αστυνομία μια υπόθεση, φιλοξενίας αστέγων που έπρεπε να εγκαταλείψουν ένα οίκημα της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Orthodoxia.Info, εκκλησιαστικοί κύκλοι κανουν λόγο για αναμενόμενη επίθεση και προσπάθεια εκφοβισμού και αντεκδίκησης εξαιτίας των όσων έλεγαν οι κληρικοί του ναού κατά της αναρχίας και του Ρουβίκωνα.
ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ... ΜΥΣΤΙΚΟ

Η επιλογή της άσκησης ανεξάρτητης και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Για εμάς στο www.orthodoxia.info όμως, είναι η επιλογή μας. Αντιμετωπίζουμε τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και πορευόμαστε με αυτήν την Αρχή. Τα διαδικτυακά Μέσα, παρά το γεγονός πως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα βαριά τυπογραφικά έξοδα, έχουν άλλες ανάγκες, εξίσου απαιτητικές και κοστοβόρες αρκετές φορές. Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας όπως το www.orthodoxia.info δεν είναι φθηνή υπόθεση. Όπως και η διατήρηση της ανεξαρτησίας του η οποία για εμάς είναι ανεκτίμητη.

Ο μόνος σύμμαχος στον οποίο μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να στηρίξει την λειτουργία του ειδησεογραφικού αυτού κόμβου δεν είναι άλλος παρά όλοι εκείνοι που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους. Εσείς... οι αναγνώστες μας!

Αν λοιπόν κάθε μια και κάθε ένας από εμάς που μας διαβάζετε μας στηρίξετε ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια, τότε κι εμείς θα μπορέσουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ (PAYPAL)

ή μέσω Τραπέζης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | GR5501101570000015700389115 Δικαιούχος : ΑΕΝΑΟΣ Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού

*Το www.orthodoxia.info είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» ο οποίος είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα.

Related posts

π. Βασίλειος Βολουδάκης: «Με απογοήτευσε ο «Ρουβίκωνας»

Σπύρος Παπαγεωργίου

Ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση στον Αγιο Νικόλαο Εξαρχίων

Γραφείο Ρεπορτάζ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Αρχιεπίσκοπος στον Εσπερινό του Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια

Γραφείο Ρεπορτάζ

Ειδικά συνεργεία αφαίρεσαν τα συνθήματα από την Καπνικαρέα

Γραφείο Ρεπορτάζ

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα σε εκκλησάκι στο κέντρο της πόλης

Γραφείο Ρεπορτάζ